EUROSHRINK

POWERCLAD TERMÉKEK

POWERCLAD Állványburkolási megoldások

Powerclad Európa egyik legnagyobb gyártója az építőipari állványburkolatoknak. Lángálló anyagai megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak valamint az amerikai, európai és angol szabványoknak.

A gyártási folyamatok ISO 9001-es minősítésűek.

 

Állványzat Ponyvák:

Vízálló bevonattal ellátott ponyva, melynek fűzőlyukai erősített műanyag szalagban vannak elhelyzezve.

Az FR (lángálló) típuscsaládot olyan helyekre ajánljuk, ahol kiemelt szerepe van a biztonságnak: lakott épületek, petrolkémiai üzemek. Továbbá minden olyan projeknél célszerű a használata, melynél az állványzaton tűzveszélyes tevékenységet folytatnak (flexelés).

Ezek a lángálló ponyvák elérhetőek standard és erősített változatban. Lángállóságuk megfelel az LPCB álltal hitelesített LPS 1207/1215 szabványoknak.

IMAG2650

Kéder Tetőponyvák:

A Powerclad Kéder tetőponyvát ideiglenes tető készítéséhez tervezték. A maximális szakítósziládság eléréséhez hegesztés, toldás nélkül gyártják.

Az anyag három rétegű: a középső szövött anyag mindkét oldalon vízálló bevonatot kap.

Keder-1100-Kings-Cross-Station-London-1-7261-65835

Zajvédő Ponyvák:

FR Powerclad Zajvédő ponyvák egy külső PVC fóliából és egy belső tömör, hangelnyelő, habosított rétegből állnak össze. Ez a termék minimalizálja a környezetre ható zajszennyezést.

Elérhetőek a szabványos kordon méretű lapokban, valamint tekercsben is.

 

Hőszigetelő Ponyvák:

A Powerclad hőszigetelő ponyva egy szálerősített állványponyvából és egy légpárnás fóliából áll össze. Használata azoknál a munkafolyamatoknál elengedhetetlen, melyeknél költséghatékony hőmérsékletszabályozásra van szükség.

Elérhető normál és FR kivitelben is.

 

Porszűrő Ponyvák:

A Powerclad porszűrő ponyva sűrű szövésű légáteresztő háló, mely megvédi a munkaterület külső környezetét a por és törmelék szennyezéstől, de megfelelően szellőzik, ezáltal nem akadályozza a száradást.

 

Szellőző Ponyvák:

A Powerclad szellőző ponyva nyitott szövésű, nagy légáteresztő képességű anyag. Olyan helyekre ajánljuk ahol gyors száradás szükséges, vagy homoszórásos homlokzatfelújítás történik.

Elérhető normál és FR kivitelben is, valamint két alap színben (fekete és fehér) melyek digitálisan nyomtathatóak tetszőleges színnel és grafikával.

 

Törmelékhálók / Állványhálók:

Powerclad törmelékháló megakadályozza a kissebb törmelékek és szerszámok kiesését az építési területről. Ez a termék minimálisan tompítja a széllőkéseket is.

debris-netting-green-6301038